Zaposlujemo

V FORBIZU nenehno iščemo nove sodelavce na svojih področjih.

Uspeh nikoli ni naključje.

Uživate v vožnji? Vas zanima svet transporta? Stopite v stik z nami!

Zanesljivost, skrb za higieno ter varen in neoporečen transport so vrednote, na katerih gradimo poslovne odnose. V prepletanju s sodobnimi tehnološkimi inovacijami na področju mednarodnih prevozov tekoče hrane ustvarjamo brezhibno logistično izkušnjo. Uspeh gradimo skupaj z vami ter našimi poslovnimi partnerji po vsej Sloveniji in širši Evropi. Verjamemo v uspešnost, ki povezuje. Naši projekti so odraz te uspešnosti. Hvala, ker nam zaupate.

Zakaj se pridružiti naši ekipi?

Več kot 30 let izkušenj
Kot mednarodno uveljavljeno specializirano logistično podjetje vam nudimo stabilnost in z vami delimo izkušnje. Imamo trdno postavljene temelje, ki smo jih gradili več kot 30 let.

Izobraževanje in osebnostna rast
Ponujamo možnosti za nadaljnje izobraževanje in razvoj. Verjamemo, da lahko samo tako skupaj rastemo in se izboljšujemo.

Hitro rastoče transportno podjetje
Veseli smo, da se našemu kolektivu pridružujejo novi sodelavci, ki jih zanima delo v uspešnem, dinamičnem ter strankam predanem transportnem podjetju. Logistične izzive rešujemo celovito in oblikujemo tehnično učinkovite rešitve po meri naročnika.

Spodbujamo aktivno vključenost v delovni proces
Delo v našem podjetju pomeni, da boste imeli ključno vlogo pri zagotavljanju visoke ravni storitev. Skrb za naše stranke in njihove potrebe je vodilo našega uspeha.

Vrhunska flota vozil
Naša vozila so odlično vzdrževana. Upravljali boste varna in sodobna vozila, ki vam omogočajo udobno opravljanje dela. Povprečna starost naših vozil je manj kot tri leta.

Uspešnost nas povezuje
Verjamemo v moč sodelovanja in ekipnega dela. Naši projekti so odraz te uspešnosti. V letih izkušenj in tehnološkega posodabljanja smo zrasli v eno najbolj prepoznavnih evropskih podjetij na področju mednarodnega in notranjega transporta tekočih in sipkih produktov.

Prisotnost na evropskih trgih
Kot specializiran transportni ponudnik opravljamo prevoze v večini evropskih držav ter na prostoru nekdanje Jugoslavije. Zaposlenim nudimo delo v mednarodnem okolju in na tehnično zahtevnih projektih.

Prijazno delovno okolje
Ponujamo pozitivno in dinamično delovno okolje, ki spodbuja produktivnost in dobro počutje zaposlenih. Vaše delo opazimo in tudi primerno nagradimo.

    Pošlji prošnjo za zaposlitev

    Pošlji svoj življenjepis in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    Povpraševanje za področje:

    Polja označena z * so obvezna!

    * Strinjam se, da Forbiz d.o.o. hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo z mano za namene predložene zahteve. Uporabnik lahko zahteva izbris osebnih podatkov po elektronski pošti info@forbiz.si.