Forbiz

Uspeh nikoli ni naključje. Skupaj s partnerji gradimo trdne temelje za odlično logistično izkušnjo.

Kdo smo?

Forbiz je vodilno podjetje v Sloveniji, ki se ukvarja s transportom tekočih in sipkih izdelkov na evropski ravni.
Poslujemo od leta 2005 in smo v več kot 13 državah zanesljiv partner za higiensko neoporečen, hiter, varen in stroškovno učinkovit transport.
Za odličnost naših storitev jamčimo s številčno največjim in tehnološko najsodobnejšim voznim parkom v Sloveniji. Povprečna starost naših vozil je manj kot tri leta.
Pokrivamo celotno Evropo, vključno z državami nekdanje Jugoslavije. Naše tovornjake lahko srečate na cestah od Švedske, Nizozemske, Sicilije, pa vse do Grčije.

S transportom tekočih živilskih izdelkov presegamo najvišje higienske, tehnične in kadrovske standarde. Konec leta 2022 smo kupili prevozniško podjetje Preza d.o.o., ki je specializirano za silosne prevoze. V letu 2023 smo podjetje pripojili in tako danes poleg prevoza tekočih živil nudimo tudi transport sipkih produktov v silosih.

Naša ekipa je dobro organizirana in hitro odzivna, uporabljamo pa vrhunsko tehnično opremo vozil, skladno s standardi ISO 9001, GMP+, HACCP in SQAS. Zagotavljamo, da bo vaš tovor na svojem mestu ob pravem času ter v brezhibnem stanju.

Usposobljeno in odzivno osebje
Najsodobnejši vozni park in druga oprema
Dolgoročen, partnerski odnos z naročniki