Pogoji uporabe

Lastnik in upravitel spletnih strani pod krovno domeno www.forbiz.si je podjetje Forbiz d.o.o.

Ogledovanje teh spletnih strani in morebitno kopiranje podatkov z njih pomeni pristanek na pričujoče pogoje uporabe.

Avtorske pravice

Vse informacije in slikovno gradivo (fotografije, ilustracije, zemljevidi ipd.), objavljeno na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumentov in vsebin, objavljenih na tem spletnem mestu, ni dovoljeno kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani.

Omejitev odgovornosti

Ne upravitelj teh spletnih strani, ne katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri njihovem nastanku in izdelavi, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem, dostopom do, uporabo teh spletnih strani ali informacij, ki jih vsebujejo, zaradi nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Varovanje osebnih podatkov

Upravitelja teh spletnih strani z vsemi podatki zbranimi na teh spletnih straneh razpolagata v skladu z veljavno zakonodajo. Uporabljata jih izključno v namene obveščanja o svoji dejavnosti in jih ne posredujeta tretjim osebam.

 

Obvestilo o piškotih

Ta spletna stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo strani soglašate z njihovo uporabo.